Magunkról

Nagycsaládosok Egyesülete Törökszentmiklós

Nagycsaládosok Egyesülete Törökszentmiklós 1992 óta van jelen Törökszentmiklóson.

Egyesületünk, a NOE tagegyesülete. Tevékenységünk, tagjaink segítő munkájából, az általuk fizetett tagdíjból, valamint külső anyagi és tárgyi támogatásokból épül fel. Fontosnak tartjuk, és egyik elsődleges célunk, hogy a tagcsaládok megismerjék egymást, és valódi, egymást segítő közösséggé formálódjanak. Egyre nehezebb olyan programokat találni, melyeken a családok együttesen tudnak részt venni, s lehetőségeket kínálhatunk a gyerekeknek. E lehetőségeket kutatjuk fel, illetve alakítunk ki ilyeneket magunk számára. A programok szervezése és lebonyolítása a családok önkéntes munkájával valósul meg. Lehet ez például családi nap, farsang, húsvét, karácsony és sok minden más. Ennek érdekében, lehetőségeinkhez mérten igyekszünk közös programokat szervezni, melyeken kicsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat.

Közösségünket három vagy több gyermeket nevelő családok alkotják, részt vesznek az egyesület munkájában.

A céljaink között szerepel a tagcsaládok életének megkönnyítése, ennek érdekében is munkálkodunk, szem előtt tartva, hogy az Egyesület pénzbeli támogatást senkinek nem nyújt, az Egyesületért végzett munkájáért senki sem kap pénzt. Napjainkban több gyermeket nevelni nagy felelősség. Hosszú távú előrelátásra, bátorságra, kitartásra, vidámságra és sok szeretetre van szükség. Szeretnék, ha minél több nagycsalád csatlakozna hozzánk, hogy segítségükkel céljaink megvalósuljanak.

Reméljük, Önt és családját is közösségünk tagjaként üdvözölhetjük. Ehhez nem kell egyebet tennie, mint kitölteni és leadni a jelentkezési lapot. A jelentkezés jóváhagyásáról a vezetőség dönt, korlátozott létszám miatt. A jelentkezés az éves tagdíj befizetésével válik érvényessé! Bővebb információ és jelentkezési lap a noe.torokszentmiklos@gmail.com e-mail címen kérhető.

„A család, amely együtt játszik, együtt is marad.”